albanian – Radio Stations

Total 14 stations found.
Loading...

City Radio 88.0 is a broadcast based radio station from Tirana that plays Albanian genre of music.

Loading...

This radio station broadcasts the translation of the meaning of the Quran in Albanian. The station is owned by Electronic Da`wah Committee (EDC) in Kuwait.

Loading...

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7

Loading...

Radio Emigranti is an internet radio station from Tirana, Albania, providing Albanian Folk Songs and Oldies as well as DJ Mixes of current music, and Albanian News and Information as…

Genres: albanian
Loading...

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për…

Radio Klea
Country: Albania
Genres: albanian
Loading...

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit.

Loading...

Radio lindja është një stacion në internet me bazë në internet radio që transmeton hitet holandez dhe muzikë valle.

Loading...

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe emisione per mergaten, kulturen, traditen, artin, letersine dhe historine kombetare.

Radio Pulla
Country: Albania
Genres: albaniantalk
Loading...

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast program that links people, vital ideas, and important information.

Loading...

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs.

LIVE OFFLINE
Loading...

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊