Hits: 152

Radio Dielli
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Genres: popRocktalk
Loading...
track image Now Playing :

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë Radio Dielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë kudo që janë.

Contacts

Email : info@radiodielli.com

Leave a Review

Leave a Reply

81 − = 79