Hits: 39

Radio Dukagjini
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Genres: Dancepop
Loading...
track image Now Playing :

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

Contacts

Address : Fehmi Agani, p.n

Email : info@dukagjini.com

Phone : 039 434 281

Leave a Review

Leave a Reply

38 − = 32