Hits: 62

Radio Gjakova
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Genres: newstalk
Loading...
track image Now Playing :

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues.

Contacts

Address : Rr.Nëna Terezë (Pallati i Kulturës "Asim Vokshi") Gjakovë 50000

Email : radiogjakova@hotmail.com

Phone : 0390 322 383, 0390 320 797

Leave a Review

Leave a Reply

+ 23 = 31