Hits: 168

Radio Shipkovica
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Loading...
track image Now Playing :

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë program të gjallë në internet. Radio Shipkovica është e përkushtuar të promovojë kulturën shqiptare, muzikën, lajmet dhe shumë më tepër nëpërmjet stacionit.

Leave a Review

Leave a Reply

5 + 1 =