Hits: 88

Radio Zeri
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Genres: newspop
Loading...
track image Now Playing :

Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për çështjet lokale dhe globale, që përfaqësojnë muzikën dhe informacionin që nuk janë në dispozicion në mediat e tjera në këtë fushë dhe krijimin dhe mirëmbajtjen e një fryme pozitive në shoqëri.

Leave a Review

Leave a Reply

− 5 = 5