talk – Radio Stations

Total 15 stations from Albania
Loading...

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July 1999 in Tirana, Albania. The objective of the radio is…

Loading...

This radio station broadcasts the translation of the meaning of the Quran in Albanian. The station is owned by Electronic Da`wah Committee (EDC) in Kuwait.

Genres: popRocktalk
Loading...

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji…

Loading...

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim…

Genres: newstalk
Loading...

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik,…

Loading...

Radio LIRIA do te jep muzike te zgjedhur nga te gjitha trevat shqiptare, programe dokumentare e informative dhe emisione per mergaten, kulturen, traditen, artin, letersine dhe historine kombetare.

Loading...

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe…

Radio Maria
Country: Albania
Genres: christiantalk
Loading...

Radio Maria Albania is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing Christian, Catholic Education, Information and Entertainment as part of Radio Maria network of radio stations world wide.

Loading...

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Show more

Radio Pulla
Country: Albania
Genres: albaniantalk
Loading...

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast program that links people, vital ideas, and important information.

LIVE OFFLINE
Loading...

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊