Hits: 58

Kiss Albania Radio
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Loading...
track image Now Playing :

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike. Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh.

Contacts

Address : Rr. Liqeni thate, ndertesa 21, H.11, apt 29, Tirane

Email : info@kissfm.com.al

Phone : 0693939000

Leave a Review

Leave a Reply

75 − = 66